NINOVE - ‘à la bonheur’ palmt als eerste de start-up in

NINOVE - ‘à la bonheur’ palmt als eerste de start-up in

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Vanaf september 2019 openen Griet Beazar en Kris De Pril uit Outer een conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. Tot en met juni 2020 vind je er een fijn aanbod lifestyle-artikelen, cadeautjes, juwelen, accessoires, decoratie, papierwaren, keramiek, kinderspeelgoed,… De nadruk ligt op lokale (Ninove en omstreken) producten en je zal er ook terecht kunnen voor artikelen die niet in de grote ketens te vinden zijn. Ook via de webshop zal je hun assortiment kunnen shoppen. Vanaf 2020 worden er workshops georganiseerd.

 

De winkel zal elke dinsdag open zijn van 9 uur tot 18 uur, van woensdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur.

 

Vanaf 2021 plannen Griet en Kris hun handelszaak elders in het centrum van Ninove uit te baten.  

 

Ook interesse?

à la bonheur is de eerste handelszaak die de start-upwinkel inpalmt. Deze tijdelijke winkel laat je toe om een nieuw concept of een nieuwe reeks producten te testen of om na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Op die manier wil de stad je een opstapje geven naar een succesvolle zaak én wil ze meer vernieuwende winkelconcepten aantrekken in de handelskern. Je kan het pand huren van de stad voor een periode van 4 maanden tot 1 jaar, tegen een sterk verlaagde huurprijs.

 

Heb jij ook een uniek idee voor een winkel in Ninove en wens je net zoals Griet en Kris eerst je concept een aantal maanden uit te testen? Neem dan zeker een kijkje op www.ninove.be/start-upwinkel en stel je ook kandidaat.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2019
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 30 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief