NINOVE - 77e Grote prijs Beeckman-De Caluwé op 18 juli 2019

C21

NINOVE - 77e Grote prijs Beeckman-De Caluwé op 18 juli 2019

Grote_prijs_beeckman-de_caluw__
 
Affiche_koers_2019__002_
 

Voor mij als voorzitter (Pascal Carael) is het de 40e editie van deze Grote Prijs. Ik dank dan ook het ganse bestuur van de Koninklijke Wielerclub Denderclub Ninove om deze editie terug tot een goed einde te mogen brengen.

 

Gezien onze goede reputatie hebben we terug een vrij compleet deelnemersveld voor het Ninoofs publiek kunnen vastleggen.

 

De Tweede van vorig jaar ,Michael Van Staeyen Van Het Nederlandse Roompot, die ons parcours zo subliem vindt, zal er dit jaar terug bij zijn.

 

Een Australische selectie, dat momenteel op het kermis circuit hier in België grote sier maakt, hebben ook present getekend.

 

De Ploeg Wanty-Gobert zal zeker aanwezig zijn met zijn streekrenners Jérome Baugnies en Thimothy Dupont. Wanty ook goed bezig momenteel in de Tour De France.

 

Ook aanwezig in de Tour De France, de Franse ploeg ARKEA, met oa Robert Wagner, dat zijn aanwezigheid reeds heeft bevestigd.

 

Julien van Den Branden, die dit jaar reeds een aantal overwinningen op zijn palmares heeft staan, met de ploeg Tarteletto-Isorex zal aanwezig zijn.

 

Een 25 tal wildcards zijn reeds uitgereikt aan plaatselijke renners die wij de kans willen geven zich even met het grote geweld te kunnen meten.

 

Ik hoop ook dat we de winnaar van vorig jaar, Tom van Asbroeck, dat deze wedstrijd al tweemaal op zijn palmares heeft staan, nog aan de start  kunnen krijgen.

 

Nog een volledige ploeg dat aan de start zal verschijnen is het Sport Vlaanderen-Baloise Pro Cycling team.

 

Vele anderen zullen het wieler peloton nog vervoegen, dit is maar een greep uit de massa.

 

En last but not least de ploeg Corendon Circus met Belgisch Kampioen Tim MERLIER. Dit zal zeker onze publiekstrekker worden.

 

Ik dank de stad Ninove, onze sponsors en alle medewerkers om van deze organisatie terug  een groot succes te maken.

 

Voorzitter Koninklijke WC Denderclub Ninove

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief