NINOVE - Rechteroever Feest op zondag 4 augustus vanaf 14 uur.

NINOVE - Rechteroever Feest op zondag 4 augustus vanaf 14 uur.

A3_rechteroeverfeesten_2019__002_
 
50_tinten_brijs__1__jd
 
Luna_6__5_
 

Rechteroever Feest is een organisatie van Handelswijk Rechteroever er werd jaren geleden opgestart om de slabakkende kermis Burchtdam, dit jaar van 3 tot 5 augustus, nieuw leven in te blazen, en met succes.

 

Niet alleen de bezoekers kwamen steeds in grote getale langs ook het aantal kermisattracties kende een uitbreiding.

 

Dit jaar kan men genieten van optredens van volgende groepen :

  • Luna6: Twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist : deze magische pop-rock-dance cocktail doet vonken overslaan!!!
  • 50 Tinten Brijs: 50 Tinten Brijs is spontaan geboren uit een té intieme vriendschap tussen zes muzikanten.  Omdat ze allemaal een opvoeding en sommige onder hen zelfs enige scholing hebben genoten in het Nederlands besloten ze het 'Engels met haar op' links te laten liggen en zich volledig toe te leggen op een 'moedertalig' repertoire. 

Dit heeft als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene...


Enkel rock hoor ik u denken?
Neen, ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Lais, Urbanus, Will Tura, Clouseau, Liliane St Pierre, André Hazes, - de lijst is eindeloos -, komen aan bod.

 
50 Tinten Brijs past zich graag aan aan elk publiek en graait gulzig in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland, en staat vooral garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.

 

Ambissadeurs: Vlaanderens NUMMER 1 PARTYBAND. Een ambianceband met rasentertainers! 
Deze muzikanten stonden al op het podium met o.a Willy Sommers, Bart Peeters, Loïs Lane, Sam Gooris, Lee Towers en vele anderen uit de showbizzwereld.


Nu vormen ze samen een feestband met als enige doel, evenementen naar een hoger niveau brengen.


Toen Clouseau, Frans Bauer, Barry White, Sandra kim en Euryrthmics hun hits schreven konden ze niet vermoeden dat hun TOPPERS onderhanden genomen gingen worden door De Ambissadeurs.


De GROOVE, de FEELING , de danspassen… hun HITS kregen vorm in een INTERACTIEVE, WERVELENDE show, die al menig DANSVLOER tot de nok vulde met GILLENDE VROUWEN, bronstige mannen en flauwvallende GROOTMOEDERS. Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys DIE DE DANSVLOER DOEN BRANDEN!!!

 

DJ Tim zorgt tussendoor voor de ambianceplaatjes.

 

Rechteroever Feest op zondag 4 augustus vanaf 14 uur op het Dr Hemmerijckxplein op Rechteroever Ninove.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 30 jun 2020
Jacky Delcour | 30 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 15 jun 2020

archief