NINOVE- De vijfde editie van de Maitoshi Kachi Trophy op zaterdag 21 maart 2020

NINOVE- De vijfde editie van de Maitoshi Kachi Trophy op zaterdag 21 maart 2020

Tninove_rophy_kachizonderwit__002_
 
Sophie
 

Toen ze in 2016 voor de eerste maal dit karate tornooi organiseerden, mochten ze onverhoopt zowat 320 deelnemers verwelkomen vanuit België en Nederland. Blijkbaar voldeden ze hiermee aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft stijgen, ook uit onze andere buurlanden.  

 

Om een vlekkeloze organisatie te kunnen waarborgen en de deelnemers en het publiek te laten genieten van het tornooi in optimale omstandigheden, zullen ze het maximum aantal deelnemers proberen te houden op ongeveer 500 deelnemers. Dat aantal deelnemers zou hen normaliter ook moeten toelaten om het tornooi te kunnen besluiten tegen uiterlijk 18 uur. 

 

Net zoals bij de vorige edities, organiseren ze opnieuw wedstrijdreeksen in Kata, Kata per Ploeg en Kumite. 

 

Er wordt opnieuw voorzien in de uitreiking van de Maitoshi Kachi Superbeker voor de club die de meeste podiumplaatsen weet te verzilveren en twee bijkomende Bekertrofeeën bovenop: eentje voor de Club die zich op positieve wijze liet opmerken qua Fair-Play en algemene houding EN een Trophy voor de meest opgemerkte verdienstelijke scheidsrechter van het tornooi. 

 

Op Youtube vinden jullie ook een link naar het promotiefilmpje van het aanstaande tornooi (https://youtu.be/hf0FItwJlYQ) en een korte samenvatting van de editie van vorig jaar ( https://youtu.be/ii5MU2m9kks)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 01 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 23 jul 2020
Jacky Delcour | 11 jul 2020
Marc Colpaert | 30 jun 2020
Jacky Delcour | 30 jun 2020

archief