Neos NINOVE in het voorjaar van 2020…

Neos NINOVE in het voorjaar van 2020…

De_frivole_framboos__2_a
 
De_frivole_framboos__3_

Na de comedy-voorstelling met Bert Kruismans en Jan De Smet van donderdag 23 januari  en de Nieuwjaarsreceptie van dinsdag 28 januari volgt er op donderdag 6 februari  dan weer een winterwandeling, deze keer in Denderwindeke. Iedereen is welkom en kan mee. Afspraak om 14u aan ‘De Kroon’ in Denderwindeke. Wie wil mee genieten van een stevige en deugddoende tocht is van harte welkom !

 

Een nieuwe bijzonder vrolijke, originele en pittige conferentie is er op dinsdag 18 februari. Meester-verteller Frank Degruyter brengt er tijdens onze eerste conferentie van het nieuwe jaar “Grimlachen…originele vertellingen” of hoe alleen Frank Degruyter de gebroeders Grimm op een plezierige manier in onze tijdsgeest brengt…

 

Frank Degruyter is een bijzonder welbespraakt iemand, een rasverteller, sedert jaar en dag gelauwerd, geroemd en geprijsd om zijn vrijblijvend, soms ironisch, soms humoristisch of hilarisch maar nooit vervelend verteltheater : Frank Degruyter  met verteltheater ‘GRIMMLACHEN’op DINSDAG 18 februari - 14u30 in Zaal Roosevelt  te Ninove. 

 

Op 25 februari gaan we kwissen en staat Neos Ninove in de Oost-Vlaamse finale in St-Gillis Waas. Twee dagen later staan we helemaal klaar  voor een daguitstap en een bedrijfsbezoek op donderdag 27 februari aan de VRT en een bezoek aan Trainworld in Schaarbeek. Een volgend bedrijfsbezoek is er op 9 maart naar het Mediacenter en de drukkerij Roularta in Roeselare met daar bovenop een bezoek aan de stad.  Een mooie start dus van 2020 met als kers op de taart… De Frivole Framboos op 31 maart in ons eigenste CC De Plomblom, in samenwerking met Neos Brakel en Neos Oost-Vlaanderen. Klassieke muzikale virtuositeit met een kwinkslag en internationale allure.  De volledig opbrengst gaat naar De Kleppe, een vakantiecentrum voor mensen met een beperking en zorgnoden.  Beide voorstellingen, deze van 14u30 en deze van 19u30 zijn volledig uitverkocht. Info over Neos Ninove bij secretaris Christiane Bické (0477/410237) en voorzitter Danny Schoon (tel 0474/444892).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020

archief