NINOVE - Hey, SAVA met u?

NINOVE - Hey, SAVA met u?

2020-03-02_marketing_bureau_sava__1_a
 
2020-03-02_marketing_bureau_sava__2_a
 
2020-03-02_marketing_bureau_sava__3_a
 

SAVA is een full service marketing bureau, een bende jonge heroes die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Het bureau opende zijn deuren in Ninove op 3 februari 2020. Ze gaan voor perfectie en streven telkens opnieuw naar een langdurige klantenrelatie. SAVA is opgericht in april 2018 door Sam Vanaudenhove (23j). SAVA is gelegen in de Weggevoerdenstraat nr.2 in Ninove en was hiervoor gevestigd in Halle. 

 

SAVA

Sam Vanaudenhove heeft SAVA alleen opgericht in 2018 en anderhalf jaar later is het al gegroeid tot een goed draaiende onderneming met 3 teamleden. Daarnaast hebben ze de ambitie om elke dag te groeien en hiervoor zijn ze momenteel op zoek naar een 4de medewerker. SAVA is een full service marketingbureau en is specialist in het ontwerpen en realiseren van de stoutste dromen van ondernemingen, verenigingen en vrije beroepen. Ze zijn meer dan een ‘one-time-thing’ en streven naar een langdurige klantenrelatie. Als ze ergens hun tanden in zetten, dan laten ze niet los.

 

CONCREET

Waar houden ze zich nu dagdagelijks mee bezig? Voor veel bedrijven uit de regio mochten ze al ontwerpen maken. Zo ontworpen ze logo’s, stonden ze in voor het drukwerk en de communicatie van bedrijven en namen ze websites onder handen. De bedrijven hebben maar 1 aanspreekpunt voor al hun on- en offline communicatie, handig toch? 

 

LOCATIE 

SAVA koos voor de stad Ninove omdat 90% van hun klantenbestand in Oost-Vlaanderen zit. Ninove is centraal gelegen en hierdoor is het de ideale uitvalsbasis voor de rest van Vlaanderen. Door naar hier te verhuizen, willen ze hun service nog meer optimaliseren en het de klanten zo makkelijk mogelijk maken. 

 

Wil je meer weten over SAVA? Neem dan een kijkje op www.heysavametu.com.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020

archief