NINOVE - Ouderenadviesraad Ninove zoekt voorzitter en secretaris

NINOVE - Ouderenadviesraad Ninove zoekt voorzitter en secretaris

Editiepajot-logo-ninove

De ouderenadviesraad, de adviesraad waarin Ninovieters ouder dan 55, een visie ontwikkelen en adviezen uitbrengen over alles wat Ninoofse senioren aanbelangt, zoekt een nieuwe voorzitter en secretaris!

 

Kan jij een vergadering leiden? Stel je je neutraal op tussen de belanghebbenden op het vlak van seniorenbeleid? Kan je bruggen bouwen tussen verschillende visies? Heb je zelf een mening over ouderenbeleid in Ninove? Dan is de rol van voorzitter van de ouderenadviesraad jou misschien op het lijf geschreven. Of heb je een vlotte pen? Hou je ervan bondige en toch duidelijke verslagen te maken? Ben je een kei in administratie? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat-secretaris! Samen vormen de voorzitter (met de ondervoorzitter) en de secretaris de motor van de ouderenadviesraad. Voorwaarde is wel dat je minimum 55 jaar bent en in Ninove woont.

 

Nood aan meer info? De seniorenambtenaar van de stad Ninove staat voor je klaar. Je kan haar telefonisch bereiken via 054 50 50 50. Of je stuurt je vragen gewoon naar senioren@sociaalhuis.ninove.be. Kom je liever ter plaatse eens luisteren wat we precies van jou verwachten, dan ben je welkom in het Sociaal Huis (Bevrijdingslaan 7, 9400 Ninove). Online vind je alle info op www.ninove.be/ouderenadviesraad-2.

 

Kandidaat stellen?

Je kandidaat stellen voor de functie van voorzitter of secretaris kan tot en met 14 maart via senioren@sociaalhuis.ninove.be. Vermeld er gerust bij waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn. In de loop van de maand maart komt de ouderenadviesraad samen om zich te buigen over de binnengekomen kandidaturen.

 

Ook gewone leden kunnen zich trouwens nog steeds aanmelden. Heb jij een warm hart voor senioren? Ben je ouder dan 55 jaar en woon je in Ninove? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in een rol binnen de ouderenadviesraad. Je kan je zowel als individu, als namens een vereniging kandidaat stellen om lid te worden van deze raad.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 okt 2020
Jacky Delcour | 02 okt 2020

archief