NINOVE - Karate Club Kachi organiseert voor de 5de maal het internationaal karate tornooi

NINOVE - Karate Club Kachi organiseert voor de 5de maal het internationaal karate tornooi

Ninove_maitoshi_kachi_trophy__1_
 
Ninove_maitoshi_kachi_trophy__2_
 

Op zaterdag 21 maart zal karate club kachi hun 5de internationaal tornooi organiseren in Ninove. Dit gekend tornooi  “Maitoshi Kachi Trophy” is in België al een gevestigde waarde qua tornooien. Ook zullen er opnieuw clubs deelnemen uit het buitenland. Inschrijvingen uit Nederland, Luxemburg en Engeland zijn al gekend, hopelijk mag de club opnieuw rekenen op clubs uit Duitsland en Frankrijk, zo kan de club spreken over een 6 landen tornooi. 

 

De voorbereidingen zijn volop aan de gang en de inschrijvingen blijven maar binnen stromen, op 500 deelnemers zal de club een einde aanmaken van de inschrijvingen. 

 

In de voormiddag zullen de kata (stijl oefening) en kata team (synchroon kata stijl oefening) deelnemers optreden en in de namiddag zullen de kumite (gevecht) deelnemers het beste van zichzelf geven. Op dit tornooi zullen ook enkele Belgische en internationale kampioenen aantreden, ook zullen er 2 Europese en Wereldscheidsrechters aanwezig zijn op de wedstrijden. De club bezit  2 websites, 1 over het gebeuren van de club zelf www.kachi.be en 1 voor het tornooi www.maitoshi.be

 

Vorige week hebben enkele kachi leden zichzelf overtroffen door het podium te halen op het Belgisch kampioenschap, zo heeft kachi 9 podiums kunnen behalen in Leuven waaronder 2 Belgische tittels. Boschmans Gilles werd Belgisch kampioen bij U10 kata en Pots Penina werd Belgisch kampioen bij U18 kumite -59kg. Nog nooit heeft de club zoveel podiums kunnen bereiken op een BK en hiermee bevestigen ze zich tot de top van België. 

 

Volgende week staat het Provinciaal kampioenschap in Sint-Niklaas op het programma en hier zal de club weer strijden om voor de 11de keer de Supercup op rij te winnen. Bijna 25 leden (+/- 40 categorieën) zullen het beste van zich geven op dit kampioenschap in kata, kataploeg en kumite.

 

In het totaal heeft de club 130 leden en men kan nog steeds op 1 van hun trainingen aansluiten bij de club. 5 keer per week trainen de leden en er kan al vanaf 4 jaar getraind worden, hiermee is de jeugdwerking top eenmaal ze ouder worden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020
Jacky Delcour | 19 aug 2020

archief