NINOVE - Bib wordt tijdelijk afhaalbib

NINOVE - Bib wordt tijdelijk afhaalbib

Editiepajot-logo-ninove

De bib van Ninove is door de coronacrisis tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, want vanaf 6 april wordt de bib een afhaalbib! Er werd een gebruiksvriendelijke procedure uitgewerkt die zoveel mogelijkheid veiligheid biedt voor de gebruikers én het personeel.  

 

Reserveren kan vanaf 2 april via ninove.bibliotheek.be. De bibmedewerkers maken het pakket klaar, en nemen vanaf 6 april contact op met de lener om een afspraak te maken wanneer het materiaal kan opgehaald worden. Je kan je pakket ten vroegste 2 dagen na je reservering ophalen. Aangezien materiaal voorlopig niet kan teruggebracht worden (ook de inleverbus blijft gesloten) en iedereen de kans moet krijgen om materiaal te ontlenen, is het aantal maximaal te reserveren stuks per persoon beperkt tot 25. Zodra inleveringen opnieuw mogelijk zijn, zal hierover gecommuniceerd worden.

 

Omdat de bib het principe van niet-noodzakelijke verplaatsingen zoveel mogelijk wil volgen, vraagt men de gebruikers om het gezond verstand te gebruiken en geen te grote afstanden af te leggen. Wil je materiaal bestellen? Kijk dan eerst even welke dichtsbijzijnde bibliotheek een afhaalsysteem aanbiedt. Ook de bib van Erpe-Mere, Gooik, Denderleeuw, Aalst, Halle, Herzele en Geraardsbergen werken met een afhaalsysteem. Meer info vind je op ninove.bibliotheek.be/afhaalbib.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020
Jacky Delcour | 19 aug 2020

archief