NINOVE - Winkels in Ninia Shopping Center vanaf maandag 11 mei weer open

NINOVE - Winkels in Ninia Shopping Center vanaf maandag 11 mei weer open

58590a7da327a

De winkels in Ninia Shopping Center in Ninove openen vanaf maandag 11 mei opnieuw de deuren. Dat zal gebeuren met respect voor de geldende maatregelen zodat de veiligheid van klanten, leveranciers en handelaars steeds gegarandeerd is.

 

“We kijken hard uit naar deze herstart”, zegt shopping manager Kris Van der Veken. “Alle winkels mogen inderdaad weer open, uitgezonderd de kapper en de horeca. Voor Ninia Shopping Center wil dat concreet zeggen dat kapsalon Dirk De Witte voorlopig nog niet terug open kan. Ook Bistrot Carte Blanche en eetcafé Pascovele kunnen nog geen klanten in hun zaak ontvangen. Bistrot Carte Blanche werkt wel al enkele weken met een afhaalservice.”

 

Ninia Shopping Center is gelukkig nooit volledig gesloten geweest. Zo bleven o.a. supermarktketens Aldi en Delhaize de voorbije weken de hele tijd open, net als Multipharma, Presshop en Leonidas. Nu openen dus ook de andere winkels in Nina opnieuw de deuren. Daarbij worden de veiligheidsvoorschriften strikt gerespecteerd, benadrukt shopping manager Kris Van der Veken.

 

“Vanuit het beheer hebben we samen met de stadsdiensten en de handelaars alle nodige maatregelen genomen om een vlotte en veilige herstart van Ninia mogelijk te maken. Alle voorschriften zullen voor de klanten goed zichtbaar gecommuniceerd worden in het shopping center en een bewakingsagent aan elke ingang zal toezien op het goed naleven ervan. Eén ingang blijft voorlopig gesloten, uiteraard blijft gebruik voor evacuatie steeds mogelijk.”

 

“Aan elke ingang van Ninia zullen dispensers ter beschikking zijn met handgel. In de toiletten hangen sowieso de nodige dispensers. Verspreid over het gebouw zullen ook speciale afvalemmers geplaatst worden waarin handschoenen en mondmaskers apart ingezameld worden, waarna deze 72u in quarantaine gaan vooraleer afgevoerd te worden. Tevens zetten we nog meer in op netheid en hygiene. Zo zal onze schoonmaakploeg zo goed als permanent aanwezig zijn om alles net te houden en contactoppervlakten zeer frequent te desinfecteren.”

 

“Het totaal aantal bezoekers in de shopping én het aantal bezoekers per winkel wordt beperkt volgens de geldende richtlijnen. Mogelijke wachtrijen voor de winkels zijn georganiseerd door middel van grondmarkeringen en linten, telkens met respect voor de social distancing.”

 

“Het shopping center blijft zoals gewoonlijk op weekdagen en op zaterdag open van 8u tot 20u. Ook op vrijdagen sluiten we nog steeds om 20u in plaats van 21u zoals vroeger. De winkels zijn elk van deze dagen open van 10u tot minstens 18u. De handelaars beslissen zelf of ze langer openblijven: tot 20u op vrijdag en tot 19u op de andere dagen.”

 

“Dus alle shoppers zijn opnieuw welkom om in alle veiligheid en comfort te komen winkelen in Ninia Shopping Center. We rekenen hier uiteraard wel op het gezonde verstand van de bezoekers om de nodige social distance te bewaren. Wij zijn ervan overtuigd dat, mits de nodige voorzorgsmaatregelen en discipline van elke winkelier en bezoeker, de versoepeling van de maatregelen de consument een aangename winkelervaring kan geven die de retailsector op haar beurt opnieuw wat broodnodige zuurstof kan geven.”

 

Voor de laatste updates over Ninia Shopping Center kan je steeds terecht op www.niniashoppingcenter.be en www.facebook.com/NiniaShoppingCenter 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020
Jacky Delcour | 19 aug 2020

archief