NINOVE - Jongeren tekenen mee aan nieuw skatepark

C21

NINOVE - Jongeren tekenen mee aan nieuw skatepark

Editiepajot-logo-ninove

Het Ninoofse skatepark dateert van 2009 en is aan modernisering toe. Begin volgend jaar zal er dan ook een vernieuwd skatepark verrijzen aan de Parklaan. Het komt op de huidige locatie en moet vooral het werk zijn van de Ninoofse skaters, bmx’ers en steppers. Want wie kan beter weten hoe dat er moet uitzien dan de gebruikers zelf?

 

“We deden in de vakantie een eerste online bevraging” licht burgemeester Tania De Jonge toe. “Er kwamen fijne voorstellen binnen. Die leggen we nu maandag 5 oktober voor in een workshop, waar de jongeren ook het skatepark mee kunnen gaan uittekenen. Bedoeling is dat we die avond kunnen afsluiten met een concreet voorontwerp waar iedereen blij mee is.”

 

Het stadsbestuur zet volop in op inspraak en participatie. “We geloven in het gezond verstand, het hart voor de stad en de talenten die leven bij onze inwoners. We willen dan ook veel kansen bieden aan de burger om mee te denken en te beslissen over Ninove waar dat mogelijk is”, verduidelijkt Tania De Jonge. “Het is nu aan de jeugd om hun skatepark vorm te geven.”

 

Praktisch

  • creatieve ontwerpavond
  • maandag 5 oktober, 18 uur tot 20 uur, De Kuip (Parklaan, Ninove). 
  • inschrijven via jeugd@ninove.be
  • Dit evenement is geheel coronaproof, mondmasker verplicht
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 29 feb 2024

archief