NINOVE - Verbod op Ninoofse sport- en jeugdactiviteiten voor -12-jarigen met 2 weken verlengd

NINOVE - Verbod op Ninoofse sport- en jeugdactiviteiten voor -12-jarigen met 2 weken verlengd

Editiepajot-logo-ninove

Op 29 oktober 2020 besloot de stad om de maatregelen voor sport- en jeugdactiviteiten strenger te maken dan diegene van de federale overheid. Er kwam een totaalverbod. Dit wordt nu verlengd tot 29 november 2020.

 

Burgemeester Tania De Jonge: “Deze verlenging heeft vooral te maken met de beoordeling van de besmettingscijfers. We willen ook rekening houden met de heropstart van de scholen, en kijken welke impact dat heeft vooraleer we weer extra zaken toelaten. Ik ben er mij van bewust dat heel wat verenigingen staan te popelen om de jeugdwerking opnieuw op te starten, maar het is echt nog te vroeg. Ook al ben ik licht optimistisch over de dalende cijfers, we moeten de terugkeer van mensen uit het buitenland en ook de schoolstart afwachten vooraleer we versoepelen. We monitoren elke dag de cijfers en stemmen de beslissingen van de veiligheidscel daarop af.”

 

De deuren van het zwembad, de sporthal, cc De Plomblom, de dienst toerisme en alle buurthuizen blijven voorlopig ook dicht. De bib blijft wel open.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 11 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Jacky Delcour | 21 dec 2020
Jacky Delcour | 17 dec 2020

archief