NINOVE fonkelt

NINOVE fonkelt

Editiepajot-logo-ninove

De dagen worden alsmaar korter en een tweede coronagolf overspoelt het land. Onder het motto ‘Steek een lichtje aan voor de zorg en voor elkaar’ wordt her en der de duisternis doorbroken. Stad Ninove wil ook graag fonkelen van de lichtjes! Daarom plaatsen we een oproep:

 

Fonkel je mee?

Steek jij ook de lichten aan? Of het nu een lamp achter je raam is, een kaarsje op de stoep of een te vroege kerstslinger die de passanten doen lachen, alle lichtjes helpen! Ben je zodanig trots op jouw fonkelende voortuin of sprankelend balkon? Deel dan een foto van je huis.

 

Dit kan op twee manieren:

  • Post je foto op Instagram, gebruik de hashtags #ninovefonkelt en #zorgvoorlicht, en tag @stadninove, of
  • Stuur je foto naar cultuur@ninove.be

Uit alle inzendingen loten we 10 foto’s, deze winnaars krijgen een fonkelende prijs.

 

Trek er op uit

De stad verzamelt de zotst verlichte huizen en buurten en zet ze op een plannetje, zodat iedereen er tijdens een wandeling kan van genieten. Een kaart vind je vanaf 7 december op www.ninove.be/ninove-fonkelt. Wil je dat jouw huis hier ook tussen pronkt? Stuur dan een foto en je adres naar cultuur@ninove.be.

 

Lichtanimaties

Ook de stad zelf blijft niet achter, en zorgt zelf voor lichtanimaties in de straten en aan de stadsgebouwen. Van 14 december tot en met 10 januari kan je in het stadscentrum een stralend oud stadhuis en een fonkelende Koepoort bezichtigen. Een overzicht van alle lichtanimaties vind je binnenkort op www.ninove.be/ninove-fonkelt.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 11 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Jacky Delcour | 21 dec 2020
Jacky Delcour | 17 dec 2020

archief