NINOVE - Studiezaal Berdam opent op 14 december de deuren

NINOVE - Studiezaal Berdam opent op 14 december de deuren

Editiepajot-logo-ninove

Vanaf 14 december wordt studiezaal Berdam opnieuw geopend, tot en met zondag 7 februari. Vooraf inschrijven is verplicht en kan vanaf woensdag 9 december om 20 uur via https://forms.gle/h6nHPNQNHHeVzjRo9.

 

Iedere student die inschrijft, krijgt een vaste tafel voor een volledige week. Omwille van de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt, en gelden er een aantal maatregelen. Zo zijn de studenten verplicht om altijd een mondmasker te dragen, handen te ontsmetten bij het betreden van het gebouw, en afstand te houden. Er is een aparte in- en uitgang, de studiezaal wordt optimaal verlucht en geventileerd, ramen en deuren blijven open.

 

Gezien het beperkt aantal plaatsen worden studenten wel gevraagd om voor zichzelf in te schatten of ze echt nood hebben aan de studeerruimte, of ze zich ook op een andere manier kunnen organiseren.

 

Burgemeester Tania  De jonge, bevoegd voor jeugd: “Studenten hebben het niet gemakkelijk tijdens deze ongeziene gezondheidscrisis, een rustige studeerplek in deze moeilijke tijd is voor hen van groot belang. Wij creëren een stille studieruimte waar ze op een veilige manier kunnen studeren. ‘Den Berdam’ wordt opnieuw de thuishaven van onze studenten, weliswaar onder strikte veiligheidsmaatregelen. Ik wens hen veel succes bij het studeren en de examens, zeker in deze moeilijke bijzondere periode!”

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 07 feb 2021
Marc Colpaert | 05 feb 2021
Sam Herremans | 03 feb 2021
Sam Herremans | 28 jan 2021

archief