NINOVE - Online leren met de bib: ontdek meer dan 30 gratis cursussen

C21

NINOVE - Online leren met de bib: ontdek meer dan 30 gratis cursussen

Editiepajot-logo-ninove

Onder het motto ‘We moeten mee met onze tijd’ biedt de bib sinds januari 2021 een volledig nieuwe én digitale dienst aan: online leren met de bib. De naam zegt het zelf: als lid van de bib – en met een Mijn Bibliotheek profiel – krijg je toegang tot een dertigtal online cursussen en dat helemaal gratis! Van digitale fotografie tot yoga voor beginners: er is voor elk wat wils. Je kan kiezen tussen verschillende onderwerpen, categorieën en niveaus. Daarnaast vind je op het platform ook een aantal webinars terug. De bib kan er voor kiezen om de online cursussen elk kwartaal aan te passen of te herschikken. Zo blijft het een gevarieerd aanbod.

 

Voorlopig zal het project zes maanden lopen. Verlenging achteraf is uiteraard mogelijk indien er vraag naar is én het project positief onthaald wordt. Dit project werd volledig uitgewerkt door Muntpunt (bibliotheek en informatiecentrum in Brussel).

 

Meer info? Surf snel naar https://ninove.bibliotheek.be/online-leren. Meteen van start gaan? Surf naar http://academieportal.nl/onlinelerenmetdebib, log in met jouw Mijn Bibliotheek profiel en start met leren!

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2021
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 jul 2021
Sam Herremans | 15 jul 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief