NINOVE - Verschillende initiatieven voor Week van de Belgische Muziek

C21

NINOVE - Verschillende initiatieven voor Week van de Belgische Muziek

Editiepajot-logo-ninove

Van maandag 8 tot en met maandag 15 februari neemt de stad verschillende initiatieven om de zwaar getroffen muzieksector een hart onder de riem te steken in het kader van de Week van de Belgische muziek.

 

Ninove zet graag Belgisch én lokaal talent extra in de spotlights. Zo zal er in de Ninoofse winkelstraten enkel muziek van eigen bodem weergalmen. Verschillende lokale handelaars stemmen ook af op Belgische muziek. De deelnemende handelaars herken je aan het affiche in hun etalage.

 

Op zondag 14 februari worden de Ninoofse senioren verrast door beiaardier Jan Verheyen. Hij zal, vergezeld van een zangeres, liedjes spelen aan verschillende woonzorgcentra. Allemaal coronaproof, uiteraard. Verschillende liedjes zullen ook gelivestreamd worden op de www.facebook.com/CCDePlomblom.

 

De Plomblom verlengt de Week van de Belgische Muziek met een extra dag, met een online concert van de Ninoofse groep PARLOR (met frontman Tim Toegaert) op maandag 15 februari om 20 uur. Dit concert zal live te volgen zijn via de Facebookpagina en de website van cc De Plomblom. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 10 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 29 apr 2021
Sam Herremans | 26 apr 2021

archief