NINOVE - Wijnhandel ‘Les Terroirs’ palmt start-upwinkel in

NINOVE - Wijnhandel ‘Les Terroirs’ palmt start-upwinkel in

Editiepajot-logo-ninove

Midden maart opent Maxim Adriaens een nieuwe conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. Les Terroirs, dat al een webshop heeft, zal met de pop-upstore voor het eerst experimenteren met een fysieke winkel.

 

In Les Terroirs zal je tot en met februari 2022 terecht kunnen voor een fijn aanbod van wijnen, aperitiefhapjes, wijnaccessoires zoals glazen en kurkentrekkers en vintage meubelen. In de toekomst zullen er, wanneer de coronamaatregelen het toelaten, ook wijndegustaties kunnen plaatsvinden. De nadruk ligt op de persoonlijke ervaring van de klant. Zo zal Maxim zijn kennis over wijnen gebruiken om de klant te begeleiden met raad en advies.

 

Schepen voor lokale economie Alain Triest: “Ik ben heel blij ben dat er nog jonge ondernemers zijn die het aandurven om in deze economisch zeer moeilijke tijden alsnog een nieuwe handelszaak durven te starten. Ik wens Les Terroirs dan ook heel veel succes!”

 

De winkel zal elke dinsdag open zijn van 8 uur tot 14 uur en van 17 uur tot 19 uur. Op woensdag en donderdag zal de winkel open zijn van 12 uur tot 20 uur. Op vrijdag is de winkel open van 13 uur tot 21 uur en op zaterdag van 9 uur tot 17 uur.

 

Start-upwinkel

Les Terroirs is, na ‘à la bonheur’, de tweede handelszaak die de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein inpalmt. De start-upwinkel laat toe om tijdelijk een nieuw concept uit te testen of na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Zo wil Ninove de handelaars een opstapje geven naar een succesvolle zaak en trekt de stad vernieuwende handelsconcepten aan in de stadskern. Meer info over het concept lees je op www.ninove.be/start-upwinkel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2021
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 apr 2021
Sam Herremans | 24 mrt 2021
Sam Herremans | 17 mrt 2021

archief