Algemeen directeur stad NINOVE gaat nieuwe uitdaging aan vanaf 1 mei

Algemeen directeur stad NINOVE gaat nieuwe uitdaging aan vanaf 1 mei

Editiepajot-logo-ninove

Vanaf 1 mei gaat huidig algemeen directeur van de stad Ninove Bart Baele elders een nieuwe uitdaging aan.

 

Algemeen directeur Bart Baele kondigde gisteren zijn vertrek bij de stad Ninove aan bij het college van burgemeester en schepenen en bracht vandaag het personeel op de hoogte: “Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de voorbije jaren. Dankzij de goeie samenwerking met de diensten en het college van burgemeester en schepenen kon de organisatie een nieuwe koers varen en staan we vandaag een stuk dichter bij de dienstverlener die de lokale overheid wil zijn. Ik ben blij deel uitgemaakt te hebben van deze organisatie met ongelooflijk gemotiveerde en geëngageerde mensen.”  

 

Burgemeester Tania De Jonge betreurt het vertrek van de algemeen directeur, maar wenst hem veel succes in zijn verdere carrière: “Als algemeen directeur stippelde Bart een beleid uit dat hij samen met de diensten omzette in de praktijk, met mooie resultaten tot gevolg. De snelheid waarmee we bv. tijdens de coronacrisis klantgerichte dienstverlening en zorg konden bieden aan de Ninoveters, is uitzonderlijk. Nieuwe uitdagingen roepen hem nu, en ik kan hem daar alleen maar veel succes bij wensen. Wij werken verder met het beleid dat Bart uitbouwde, en de plannen die hij uitstippelde. Ik wil hem namens de leden van het college van burgemeester en schepenen en de voorzitter van de gemeenteraad ook expliciet bedanken voor de goede samenwerking de voorbije jaren.”

 

Ook schepen van personeel Joost Arents looft het werk van de algemeen directeur: “Ik had het genoegen om de afgelopen jaren nauw te kunnen samenwerken met een topambtenaar als Bart Baele. Onder zijn leiding is de organisatie geëvolueerd naar een krachtdadig bestuur, klaar om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan. Ik zal zijn deskundig advies missen, maar wens hem uiteraard alle succes toe.”

 

Als algemeen directeur zette Bart Baele ook zijn tanden in de synergie tussen stad en OCMW en werkte hiervoor samen met schepen Veerle Cosyns, bevoegd voor sociale zaken. Ook zij wenst hem hiervoor te bedanken: “Ook de komende jaren zal de werking van het Sociaal Huis verder uitgebouwd worden, en zal het lokaal bestuur de vruchten blijven plukken van de uitgewerkte synergie. Ik wil de algemeen directeur dan ook oprecht danken voor de fijne samenwerking. Hij is een man met een visie en is daarbij steeds bereid om in dialoog te gaan. Ik heb zijn adviezen, zijn eerlijke en discrete houding enorm geapprecieerd. We zullen hem missen in onze organisatie maar ik wens hem tegelijkertijd alle moois toe in de nieuwe uitdaging die hij aangaat.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 apr 2021
Sam Herremans | 24 mrt 2021

archief