NINOVE - Door to door spreekt Ninovieters aan

C21

NINOVE - Door to door spreekt Ninovieters aan

Editiepajot-logo-ninove

Op 15 mei strijkt de ‘Door te Door’-karavaan in onze stad neer, een initiatief van het kunstenaarsplatform State of the Arts (SOTA) en burgerbeweging Hart boven Hard. ‘Door to Door’ bevraagt Ninovieters over de toekomst van hun stad en de samenleving.

 

Op een 20-tal plekken in Vlaanderen daagt het kunstenaarsplatform in de loop van het jaar de voorbijgangers uit om deel te nemen aan een participatief sociaal-artistiek project.

 

"Luisteren naar en praten met iemand die van jou verschilt in een polariserend Vlaanderen, voorbij sociale media", met die ambitie gaat een tiental leden van het platform, uit onze eigen stad en elders, het gesprek aan met toevallige voorbijgangers en (on)bekende Ninovieters. Die toevallige ontmoetingen moeten in 2022 resulteren in een digitaal kunstwerk dat over heel Vlaanderen zal worden uitgerold. ‘Door to Door’ was de voorbije maanden al aan de slag in Kortrijk, Dilbeek en Turnhout, en op zaterdag 15 mei dus ook in Ninove. Schrik dus niet als die dag, ergens op straat of aan je voordeur, een onbekende je aanspreekt met een vraag over ‘de toekomst van onze stad en onze samenleving’.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2021
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief