NINOVE - Raf is al drie jaar op zoek naar zijn bril en kan hem maar niet vinden

C21

NINOVE - Raf is al drie jaar op zoek naar zijn bril en kan hem maar niet vinden

Img_20210709_120824_1__kopie_
Raf zoekt nog steeds zijn bril.- Foto Marc Colpaert
 
Raf Persoons uit Ninove is al drie jaar op zoek naar zijn bril en hij heeft hem nog steeds niet gevonden. Nochtans is hij er van overtuigd dat zijn bril in zijn zaak 'Sound Center Ninove' terug te vinden is. Ondertussen heeft hij natuurlijk al een nieuwe bril aangeschaft, maar zijn zoektocht gaat verder, zal hij zijn oude bril ooit nog eens vinden?
 
Even een terugblik van het verhaal van Sound Center Ninove en Raf Persoons. In 1970 - nu dus al meer dan 50 jaar geleden - is Raf gestart met de fabricage, samenstelling en verkoop van de best betaalbare en meest muzikale versterkers (Sinclair) en Luidsprekers (Wharfedale), beiden uit Engeland, die er op dat moment te koop waren. In 1974 volgde de officiële start van 'Sound Center' in Lierde, Deftinge. In 1977 volgde de opening van “Audio-TV-Video” speciaalzaak in Oudenaarde. In 1979 de opening van Sound Center Ninove. "Vanaf 1983 tot nu hebben we praktisch elk jaar één of meerdere vermaarde merken geïntroduceerd in België en of de Benelux. Sinds 2004 verdelen ze eveneens de door Dr. Volker Bajorat gemodificeerde elektronica van diverse merken (Clockwork C37 tuning)", verduidelijkt Raf ons.
 

Wie in zijn zaak Sound Center ter hoogte van het Oudstrijdersplein 4 in Ninove binnenstapt, weet dan dat je toch wel even wat tijd moet uittrekken, want op 5 minuten geraak je er gewoon niet buiten. Raf, is als het ware bezeten door de muziek, hij straalt muziek uit en doet er alles aan, om u de beste muziek voor te schotelen. Het moet gezegd worden, de muziek die u in het Sound Center te horen krijgt, ga je niet zo vlug ergens anders horen. Daarnaast is hij ook al drie jaar op zoek naar zijn bril. "Het zit namelijk zo, ik was die dag een versterker aan het herstellen en had mijn bril afgezet, om beter te kunnen werken. Toen er een klant de winkel binnenkwam, wilde ik mijn bril terug opzetten, maar vond hem niet meer. Nochtans ik wist absoluut zeker dat deze bril ergens in mijn zaak moest te vinden zijn. Ik zocht weken lang achter mijn bril zonder resultaat, ondertussen heb ik natuurlijk wel al een andere aangeschaft", lacht Raf. Toch hoopt hij ooit zijn oude bril nog eens te vinden. Heeft u de bril van Raf gevonden, dan mag u steeds een seintje geven via 054/33.98.16. Meer informatie via: www.soundcenter.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 24 nov 2021

archief