NINOVE - Vernieuwde jaarmarkt met rommelmarkt en Kabouter Plop in het Ninia Shopping Center

C21

NINOVE - Vernieuwde jaarmarkt met rommelmarkt en Kabouter Plop in het Ninia Shopping Center

3jaarmarkt_2021
 

De handelsvereniging vzw Ninoverend slaat een vernieuwde weg in met de jaarmarkt op 4 en 5 september. De ruime rommelmarkt in de Geraardsbergsestraat en de Kaardeloodstraat is een nieuw initiatief. Aanvankelijk zou deze enkel in de Geraardsbergsestraat plaatsvinden. Maar al vlug waren alle plaatsen ingenomen. Dus is de Kaardeloodstraat toegevoegd aan het jaarmarktparcours. Het Ninia Shopping Center doet eveneens mee met de jaarmarkt en organiseert een fotomoment met de enige echte Kabouter Plop. Alvast iets om naar uit te kijken.

 
De handelaars in het stadscentrum zetten weer hun verkoopstandjes buiten. “We hebben hen gevraagd om zoveel mogelijk naar buiten te komen en er is hiervoor alvast veel enthousiasme. Naast de kraampjes van de handelaars, zullen ook marktkraampjes staan opgesteld. Zo is de buurderij Ninove aanwezig in de Kaardeloodstraat om lokale producten te promoten. Ook kraampjes met ambachtelijk ijs en pannenkoeken, wafels en popcorn zal je kunnen vinden, vertelt Pascal Carael van Ninoverend.
 
De autoshow is al jaren een vast waarde. Zaterdag kun je op de Centrumlaan en het Niniaplein terecht bij de leden van Autodealers Ninove en Omgeving (ADNO). Zij presenteren er een 80-tal modellen. De jaarmarkt zal verspreid zijn over het hele winkelcentrum.
 
Ook nieuw zijn de gratis optredens op de Graanmarkt. Met Camille hebben de organisatoren een primeur te pakken: ze zal hier namelijk één van haar eerste openbare optredens geven. Camille zal zondag het podium betreden om 17.15 uur, gevolgd door Johan Veugelers. Gio Kemper is onder andere bekend van ‘The Masked Singer’ en de Ketnetserie ‘Nachtwacht’. Hij zal optreden met liveband. Hij treedt zaterdag op om 18.45 uur, voorafgegaan door ‘Nico Zingt Hazes’. Verschillende cafés organiseren trouwens ook zelf optredens aan hun zaak. Geen gebrek dus aan ambiance.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 okt 2021

archief