NINOVE - Groot feest voor ereburgers Kevin en Wesley op 18 september

C21

NINOVE - Groot feest voor ereburgers Kevin en Wesley op 18 september

Editiepajot-logo-ninove

Kunstschaatskampioen Kevin Van der Perren en voetbalgrootheid Wesley Sonck worden op zaterdag 18 september officieel gekroond tot nieuwe ereburgers van Ninove.

 

Volksfeest

Zaterdag 18 september worden Kevin Van der Perren en Wesley Sonck officieel gekroond tot nieuwe ereburgers van Ninove, en dat viert de stad met een groot volksfeest op de Graanmarkt. Vanaf 18 uur zijn er volksspelen, om 20 uur start het officiële officieel deel, gepresenteerd door sportjournalist Aster Nzeyimana. Er volgt een korte Kev&Wes-quiz, en DJ Tim sluit af met een waar volksbal.

 

Boodschap of vraag voor Kevin of Wesley?

Ninovieters met een vraag, kunnen deze vooraf doorsturen via www.ninove.be/inhuldiging-ereburgers. Alle boodschappen worden op een LED-scherm getoond tijdens de inhuldiging, de sappigste vragen worden op 18 september live aan hen voorgeschoteld.

Ook wie een persoonlijke boodschap heeft voor Kevin of Wesley of hen namens zijn vereniging of kameradengroep wil bedanken of eren, kan een geschreven of gefilmde boodschap mailen naar evenementen@ninove.be. Alle boodschappen zijn te zien op een LED-scherm tijdens de inhuldiging.

 

Doe mee aan de ‘Grote Kev & Wes-Quiz’

Op 18 september gaat de stad ook op zoek naar de ‘Grootste Kevin en Wesley-kenner van Ninove’. Wie wil meedoen schrijft zich in via www.ninove.be/inhuldiging-ereburgers. Er worden 2 kandidaten uitgeloot die de avond zelf de quiz zullen spelen, en zo kans maken op een mooie prijs.  

 

Praktisch

  • Vanaf 18 uur: caféspelen op de Graanmarkt
  • Omstreeks 20 uur: officieel deel, gepresenteerd door sportjournalist Aster Nzeyimana. Stel vooraf een vraag aan één van de twee of geef een boodschap aan hen mee via www.ninove.be/inhuldiging-ereburgers. De sappigste vragen en mooiste boodschappen worden op 18 september live aan hen voorgeschoteld.
  • 20.30 uur: grote Kevin en Wesley-quiz
  • Van 21 uur tot middernacht: volksbal met DJ Tim
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 19 sep 2021

archief