N-VA Ninove dankt Vlaams Minister Matthias Diependaele voor het steunen van NINOVE

C21

N-VA Ninove dankt Vlaams Minister Matthias Diependaele voor het steunen van NINOVE

Unnamed__1_
N-VA Ninove is blij dat Ninove naast Geraardsbergen en Ronse door de Vlaamse Regering werd opgenomen in de regionale steunkaart. Dit maakt dat Europa toelaat dat grote ondernemingen extra economische steun ontvangen indien zij nieuwe activiteiten ontwikkelen of nieuwe vestigingen openen op Ninoofse bedrijfsterreinen.
 
Steven Vanden Berghe (bestuurslid N-VA Ninove): “Ik ben ervan overtuigd dat de extra investeringssteun een belangrijke stimulans zal zijn voor de economische ontwikkeling van Ninove”.
 
Vlaams Minister Matthias Diependaele die mee ijverde om Ninove op te nemen in deze lijst is zeer tevreden: “De mogelijkheden die we hiermee creëren moet de lokale tewerkstelling in de Denderstreek een duwtje in de rug geven. Ik zal mee aan die kar blijven trekken in Brussel om de economische ontwikkeling in onze provincie Oost-Vlaanderen verder te ondersteunen”. De Minister was trouwens al meermaals op bezoek in onze stad. Recent nog bezocht hij het nieuwe bedrijventerrein “Doorn Noord” gelegen tussen de expresweg Aalst-Ninove (N28/N45) en de Aalstersesteenweg (N405) en stak hij de handen uit de mouwen bij de industriële bakkerij La Lorraine in kader van de VOKA zomerstage.
 
Tot slot hoopt N-VA Ninove dat de nieuwe regeling zo snel mogelijk kan ingaan. Hiervoor is het wachten op het akkoord van Europa.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief