POLLARE - Wegens het grote succes nog eens een voordracht van Mattias Desmet

C21

POLLARE - Wegens het grote succes nog eens een voordracht van Mattias Desmet

A_prof
Ingezonden foto
 
Wegens het grote succes van de voordracht van professor Mattias Desmet in Pollare, organiseren we deze lezing opnieuw. Dit met hetzelfde onderwerp: "het belang van de stem in massavorming". 
Mattias Desmet is klinisch psycholoog en doceert aan de UGent, hij heeft een doctoraat filosofische en psychologische wetenschappen en behaalde ook een master in de statistiek. Na het succes van zijn voordracht eerder deze maand komt hij nog eens langs.
 
Waarom het belangrijk is dat we als dissidente stem blijven spreken, niet alleen voor het effect dat we daarmee op de ander hebben, maar ook het effect dat het heeft op onszelf - het oprechte en vrijmoedige spreken zorgt er immers voor dat we ook zelf een wezenlijk groeiproces doormaken als mens. Mattias zal het ook hebben over zijn kersverse boek "De psychologie van totalitarisme." Er is ook de mogelijkheid om een exemplaar aan te kopen en te laten signeren.
 

Dit gaat door op maandag 4 april, welkom vanaf 19u, start voordracht 19u30. Locatie: Parochiaal Centrum, Sint-Kristoffelstraat 1, Pollare. Inschrijving kan door een mailtje te sturen naar:  lezingprof@outlook.com  met de namen van de personen die je wil inschrijven. De inkom bedraagt 10 euro. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf zo snel mogelijk in. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief