NINOVE - N-VA Ninove stelt nieuwe voorzitter en ondervoorzitter aan: “Krachtlijnen voor 2024 al uitgezet"

C21

NINOVE - N-VA Ninove stelt nieuwe voorzitter en ondervoorzitter aan: “Krachtlijnen voor 2024 al uitgezet"

A_steven_laura
Laura en Steven. Ingezonden foto
 
Steven Vanden Berghe en Laura Peeters zullen de komende drie jaar respectievelijk voorzitter en ondervoorzitter zijn van N-VA Ninove.  Een veertigtal leden brachten hun stem uit om een nieuw bestuur te kiezen. Steven Vanden Berghe is daarbij de nieuwe voorzitter. Hij volgt Johan Soetaert op, die op een eervol afscheid en veel erkenning kon rekenen. Onder luid applaus zal hij nu de fakkel doorgeven aan Steven Vanden Berghe, die geen onbekende is binnen N-VA middens. 
 
Steven Vanden Berghe (50) is voormalig adviseur op het kabinet van minister Van Overtveldt, Adviseur-generaal bij de FOD Financiën en voorzitter bij de rulingdienst (Dienst Voorafgaande Beslissingen in Fiscale Zaken). Na de verkiezingen van 2018 heeft de Ninoofse afdeling zichzelf moeten heruitvinden maar is ze blijven volharden. Met deze vastberaden ploeg zijn we helemaal klaar om de voorbereidingen op de verkiezingen in 2024 te beginnen, aldus de nieuwe voorzitter. 
 
N-VA Ninove zal een krachtig inhoudelijk verhaal brengen met een duidelijke politieke lijn. Samen met sterkhouder Karolien de Roose zullen vertrouwde en nieuwe gezichten letterlijk uit hun kot komen. Eén daarvan is Laura Peeters, die ook tot nieuwe ondervoorzitter werd verkozen. Naast een knap persoonlijk resultaat bij de verkiezingen in 2019 heeft ze zich de voorbije jaren heel sterk geëngageerd binnen Jong N-VA en in het algemeen bestuur. 
 

Naast haar staan er bij de nieuwe bestuursploeg nog andere politieke talenten klaar. N-VA Ninove gaat uit van de eigen sterkte en laat zich niet afschrikken door de hevige polarisering in deze roerloze stad. Het is de ambitie van N-VA Ninove om in het stadsbestuur te geraken en de eerste Vlaams-nationalist in het schepencollege te brengen. Dit kan alleen als N-VA Ninove 15% van de stemmen behaalt en zo 3 of 4 zetels kan loskrijgen. Dat is meteen ook de doelstelling voor 2024, klinkt het.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief