NINOVE - Leerlingen Hartencollege Secundair Onderwijs Onderwijslaan winnen Plankgas Award

C21

NINOVE - Leerlingen Hartencollege Secundair Onderwijs Onderwijslaan winnen Plankgas Award

Plankgas_award
 

Leerlingen van 6 Kantoor (Gaëlle en Yuna) en 7 Modespecialisatie en Trendstudie (Laura en Shana) uit het Hartencollege Secundair Onderwijs Onderwijslaan winnen de Plankgas Award van UNIZO voor hun ondernemingsplan met bambooboxen.

 

De leerlingen werden verwelkomd op het hoofdkantoor van UNIZO in Brussel waar Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO, de award uitreikte. "Onze maatschappij heeft constant nood aan nieuw en jong ondernemersbloed. Op deze manier willen we jongeren laten kennismaken met ondernemerschap”, aldus Danny Van Assche.

 

De leerlingen moesten een idee uitwerken tot een concreet en realistisch ondernemingsplan, zo ondervinden ze aan den lijve wat er allemaal bij het runnen van een nieuwe zaak komt kijken. Gaëlle, Yuna, Laura en Shana konden de jury overtuigen met hun concept van bambooboxen die ervoor moeten zorgen dat pakketjes veilig geleverd worden. Bijkomend kan via een QR-code alleen de eigenaar en de leverancier van het pakketje in de box. Ze werden bij dit project begeleid door hun leerkrachten, die op hun beurt super fier zijn op de overtuigingskracht waarmee deze jonge dames (toekomstige ondernemers?) de jury wisten te overtuigen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief