NINOVE - Hartencollege Meerbeke is nu een 5-sterrenschool

C21

NINOVE - Hartencollege Meerbeke is nu een 5-sterrenschool

Vdh_6243
 
Vdh_6169
 
Vdh_6167
 
Vdh_6135
 
Vdh_6133
 
Vdh_6129
 
Vdh_6068
 
Zaterdag vond in Meerbeke het tweejaarlijks eindejaarsfeest van het Hartencollege plaats. De ouderraad organiseerde er Fata Morgana, gebaseerd op het bekende tv-format. De leerlingen en hun ouders kregen kregen 5 uitdagingen voor de kiezen en brachten die bijna allemaal tot een goed einde.
 
Onder een stralende zon namen meer dan 800 bezoekers deel aan de opdrachten. 60 leerlingen dansten een pas aangeleerde choreografie. Er werden meer dan 100 klassenlogo’s getekend en meer dan 200 kaartjes geschreven voor WZC Domein Castelmolen. 117 ouders en grootouders gingen met een laagje make-up naar huis, aangebracht door de kinderen.
Tijdens de slotshow leken de leerlingen en hun familie op vier sterren te stranden, want de vijfde opdracht – haal een bekende Vlaming naar de school – bleek net iets te moeilijk. In extremis besliste het bestuur van de ouderraad echter om een publieksster uit te reiken omdat ze zo onder de indruk waren van de inzet van het talrijke opgekomen publiek. Uiteindelijk toch nog een perfect rapport dus en vijf sterren voor het Hartencollege Basisonderwijs Meerbeke.
De opbrengst van het eindejaarsfeest zal door de ouderraad worden gebruikt om ook volgend schooljaar heel wat activiteiten te organiseren voor de leerlingen.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief