NINOVE - Al de derde 'Terug-Naar-School-Actie van Forza Ninove

C21 Css

NINOVE - Al de derde 'Terug-Naar-School-Actie van Forza Ninove

Th
Als gevolg van het grote succes in 2020 en 2021 lanceren wij ook dit jaar onze 3de “Terug-Naar-School-Actie” in samenwerking met het Vlaams Huis Ninove. Vele Ninovieters hebben moeite om elke maand opnieuw de eindjes aan elkaar te knopen. Ook de start van het schooljaar in september gaat gepaard met extra kosten. Deze mensen kunnen dan ook een extra steun best gebruiken, nu alles duurder wordt.
Het sociaal project van Forza Ninove, “Forza Ninove Solidair” dat gefinancierd wordt door de helft van alle inkomsten van onze partij (eetfestijn, afdrachten mandatarissen, ledengelden, enz …) financiert dit project. Ook het Vlaams Huis Ninove neemt een deel van de kosten op zich.

"Forza Ninove hoopt op deze manier de financiële last die de start van het schooljaar voor veel ouders met zich meebrengt enigszins te verlichten. Inschrijven voor de schoolpakketten kan enkele via de website van Forza Ninove (www.forzaninove.be) of via onze facebookpagina. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 augustus!", laat voorzitter Guy D’haeseleer ons weten. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 aug 2022
Sam Herremans | 12 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief