NINOVE - Jaarmarkt op 3 en 4 september

C21

NINOVE - Jaarmarkt op 3 en 4 september

Editiepajot-logo-ninove

Op zaterdag 3 en zondag 4 september is het opnieuw jaarmarkt in de stad, met een uitgebreid programma.

 

In het stadscentrum kan je volop shoppen op de braderie en snuisteren op de rommelmarkt. Wie zelf wil deelnemen aan de rommelmarkt kan nog tot en met 24 augustus inschrijven via www.ninove.be/jaarmarkt.

Op zaterdag organiseert de stad i.s.m. de Landbouwcomice prijskampen en demonstraties met paarden en runderen op de Centrumlaan. Op het Niniaplein zorgt vzw ADNO voor een autoshow.

Voor de kleinsten is er kinderanimatie met alpaca’s (zaterdag), springkastelen (zaterdag en zondag) en een minikermis (zondag).

Er zijn ook gratis optredens van Evergreen Live, Celien & Margriet Hermans (zaterdag) en Dino's Dolle Kinderdisco en K3 (zondag)! 

 

Het volledige programma is te vinden op www.ninove.be/jaarmarkt.

 

Schepen voor lokale economie Alain Triest kijkt alvast uit naar het jaarmarktweekend: “Met een programma voor jong en oud, voor de shoppers en de terrasjesgenieters, voor de auto-, muziek- en dierenliefhebbers, ziet deze jaarmarkt er top uit. We hopen dan ook op een mooie opkomst!“  

 

De binnenstad wordt afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Parkeren kan buiten de winkelstraten van de binnenstad op één van de randparkings.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief