NINOVE - Een last-minute dagje boerderijbeleving voor uw koter

C21

NINOVE - Een last-minute dagje boerderijbeleving voor uw koter

A_a_zomerboerinnekes1
Ingezonden foto
 
Een dagje afkicken van uw lieve koter? Waarom hem last-minute niet inschrijven voor het kamp Zomerboer.inne.kes van akkerbouwbedrijf Herlinckhof in Ninove? Uw kind beleeft er een hele dag boerderijplezier met spel, ontspanning en creativiteit op het ritme van het platteland. Met in de hoofdrol de akkers, planten, de hoevekippen, het lekkers uit onze streek en uw kind als een zomerboer.inne.ke natuurlijk. Klimmen op het hooi, schatten verzamelen op het platteland, kippen voederen, eierlopen, op de tractor zitten, creatief zijn met graankorrels en noem maar op.  
 
Herlinckhof heeft tijdens het schooljaar een educatief aanbod met 2 thema's voor de scholen, Van akker tot bakker en Natuur, Milieu en Techniek. Deze zomer besefte boerin en gids Jamien dat ze dat jong geweld eigenlijk wel miste op Herlinckhof. En zo ontstond het last-minute aanbod Zomerboer.inne.kes, een dag boerderijbeleving voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De kinderen beleven een dag om nooit te vergeten terwijl u als ouder geniet van een welverdiende dag rust."Het is wonderbaarlijk om zien dat er vaak echt een wereld opengaat voor het zomerboerke, dat het kind volledig tot rust komt en tegelijk zo veel doet en bijleert", aldus Jamien, die trouwens ook de gastvrouw is van de Buurderij Ninove-Atom.
 
Deze zomer vindt het kamp Zomerboer.inne.kes plaats op donderdag 20 juli (geboortejaar 2011-2013), 10 augustus (°2014-2016) en 24 augustus (°2017-2018). Het eerste kamp was alvast een succes en smaakt naar meer. Jouw kind inschrijven kan via http://www.herlinckhof.be/zomerboer-inne-kes/ tot 2 dagen voor het kamp (dinsdagavond) of totdat het volzet is. 
Volg Herlinckhof op www.facebook.com/herlinckhof  en op https://www.instagram.com/herlinckhof.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 18 jul 2024
Marc Colpaert | 17 jul 2024

archief