Shoppen tijdens Witte Donderdag op 28 maart in Ninove

C21

Shoppen tijdens Witte Donderdag op 28 maart in Ninove

Editie_ninove_beer_3__kopie_
Feest in Ninove.- Foto Marc Colpaert
 
Op donderdag 28 maart kan je in Ninove op Witte Donderdag fijn shoppen op de braderie in de binnenstad en in de winkels die later openblijven voor de avondshopping. Inspiratie voor een gloednieuwe lente- of zomeroutfit doe je op tijdens de modeshow aan het Oudstrijdersplein. Vanaf 14 uur is er braderie en vanaf 16 uur kunnen ook de kleinste bezoekers zich uitleven tijdens de kinderanimatie (grime en mobiele speeltuin). Om 18.30 uur start een modeshow aan het Oudstrijdersplein. Aansluitend zetten de handelaars hun deuren extra lang open voor de avondshopping tot 20.30 uur.
 
Op de catwalk worden items geshowd van A La Bonheur, Bronx, Bagatel Baby & Junior, optiek Evi Maes, Herenmode Denijs, Huis Jeanne, Jill & Jack, Herenmode Scott by Windis en Veritas. Schepen Alain Triest, bevoegd voor lokale economie: “De modeshow van onze lokale handelaars wordt het afscheidsmoment van onze huidige Ninoofse winkelkern, net voor de werken van de handelskernvernieuwing van start gaan. We rekenen nu alleen nog op de weergoden om er een spetterend feest van te maken!”
 
 
Stadsdiensten: gewijzigde openingsuren
 
Op donderdag 28 maart zijn de stadsdiensten in de namiddag uitzonderlijk open van 13.30 uur tot 16.30 uur. Er is die dag geen avondopening.
 
Papierophaling: vraag aan buurtbewoners
 

Op vrijdag 29 maart is er een ophaling van papier en karton in de evenementzone. Om te vermijden dat de braderie vol staat met kartonnen dozen, roept de stad de bewoners in de evenementzone op om het karton en papier op donderdag 28 maart pas na 20 uur buiten te plaatsen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief