De Ninoofse bib gaat tijdelijk verhuizen naar den Berdam half april

C21

De Ninoofse bib gaat tijdelijk verhuizen naar den Berdam half april

Editie_ninove_bib_2__kopie_
De Bib gaat verhuizen.- Foto Marc Colpaert
 
Spannend nieuws uit onze bibliotheek! Lees hier alles over onze aanstaande verhuizing en verbouwing. Zaterdag 13 april zullen we onze deuren voor een laatste keer openen op onze huidige locatie op de Graanmarkt. Maar maak je geen zorgen, we verhuizen tijdelijk naar Buurthuis Berdam.
 
De bib verbouwt
 
Op zaterdag 13 april kan je nog voor een allerlaatste keer komen uitlenen en inleveren in de bibliotheek op locatie Graanmarkt. Vanaf dan kunnen de grote werken beginnen en kijken we hoopvol uit naar de grote heropening van de bibliotheek, hopelijk in september 2025.
 
De bib verhuist
 
Om jullie nog steeds van de beste boeken te voorzien tijdens de verbouwingswerken in de bibliotheek op de Graanmarkt, verhuizen we tijdelijk naar buurthuis Berdam (Edingsesteenweg 2, 9400 Ninove). 
Om de voorbereidingen van de verhuis wat makkelijker te laten verlopen zijn er enkele aanpassingen in het leensysteem vanaf vrijdag 15 maart:
 
IBL-aanvragen en reserveringen zijn tijdelijk niet mogelijk
 
In plaats van 25 materialen kan je 50 materialen uitlenen per kaart Deze materialen mag je 3 maanden bijhouden, in plaats van 3 weken. Door deze maatregelen help je ons verhuizen: je leent materialen uit in de bibliotheek op de Graanmarkt, maar brengt deze na onze verhuis terug naar pop-up bib Berdam.
 
Ben je een fervente lezer of juist een echte bingewatcher? Dan heb je tijd tot en met zaterdag 13 april om jouw 50 materialen te komen uitlenen op locatie Graanmarkt. Nadien sluiten we de deuren en starten wij met verhuizen. P.S. ook onze inleverbus zal niet meer bereikbaar zijn!
Je bent terug welkom in onze pop-up bib vanaf dinsdag 21 mei in Buurthuis Berdam!
 
De bib ruimt op
 
Maar dat is nog niet alles! Verhuizen betekent ook opruimen, en we hebben veel mooie materialen gevonden die we niet meer kunnen gebruiken in onze nieuwe bibliotheek. Daarom nodigen we je uit voor onze grote boekenverkoop op zaterdag 27 en zondag 28 april, van 10 uur tot 18 uur in de bibliotheek (locatie Graanmarkt). Alles is te koop voor slechts 1 euro per stuk. Maar je kunt ook jouw UiTPAS-punten gebruiken - wissel 5 punten in voor 3 materialen!
 Ben je van plan om flink in te slaan? Vergeet dan niet je eigen tas of doos mee te nemen!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief