Dialoogavond Durf te vragen op 3 mei in de Liberale Kring in Ninove

C21

Dialoogavond Durf te vragen op 3 mei in de Liberale Kring in Ninove

Editie_ninove_centrum_2__kopie_
Illustratiebeeld foto marc Colpaert
 
De katholieke, orthodoxe, evangelische en moslimgemeenschappen van Ninove slaan jaarlijks de handen in elkaar om via uitwisseling en ontmoeting tot meer wederzijds begrip te komen. Op de dialoogavond, die dit jaar doorgaat op vrijdag 3 mei in de Liberale Kring, krijgen alle aanwezigen de kans om in gesprek te gaan met elkaar en met de vertegenwoordigers van de levensbeschouwingen.
 
 
De katholieke, orthodoxe, evangelische en moslimgemeenschappen van Ninove slaan jaarlijks de handen in elkaar om via uitwisseling en ontmoeting tot meer wederzijds begrip te komen. Via de dialoogavond brengt de werkgroep Interlevensbeschouwelijke Dialoog thema's en vragen onder de aandacht vanuit de leefwereld van de Ninoofse samenleving. De vertegenwoordigers van de levensbeschouwingen zorgen steeds voor een boeiende opener waarna er met alle aanwezigen in gesprek wordt gegaan aan de dialoogtafels.
 
Wie met een vraag zit die hij/zij liever anoniem stelt, kan online een vraag indienen via https://www.sociaalhuisninove.be/dialoog-in-ninove-durf-te-vragen
 
 
Praktisch
 
Vrijdag 3 mei 2024
Liberale Kring (Dreefstraat 16, Ninove)
Start om 20 uur.

Gratis inkom, inschrijven is niet nodig. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief