NKV De Foesjelieers Neemt het Roer Over voor Organisatie Spiegeltent Ninove

C21

NKV De Foesjelieers Neemt het Roer Over voor Organisatie Spiegeltent Ninove

Programma_ontwerp_2024__kopie_
 
 Met groot enthousiasme kondigt NKV De Foesjelieers aan dat zij de organisatie van de befaamde Spiegeltent in Ninove hebben overgenomen. Deze verandering komt nadat de stad besloot om de verantwoordelijkheid over te dragen aan deze dynamische groep. NKV De Foesjelieers, bekend om hun culturele en sociale initiatieven, hebben de ambitie uitgesproken om van de Spiegeltent een jaarlijks terugkerend fenomeen te maken.
 
Vanaf nu zal de Spiegeltent jaarlijks gedurende twaalf dagen in mei, tussen Hemelvaart en Pinksteren, opgezet worden in het stadspark van Ninove. Het programma omvat een divers aanbod van evenementen, van netwerkavonden met muziek tot nostalgische jaren 80-feesten, een quiz, georganiseerd door verschillende lokale verenigingen en stadsdiensten.
 
Zelf openen en sluiten wij met NKV De Foesjelieers het 12-daags evenement. Openen doen we met de VIP-Business Beats, een netwerkavond voor ondernemers, deze avond is op uitnodiging. Sluiten doen we op zondag 19 Mei met ons jaren 80 evenement "Neon Night of the 80"s", als hoofdact hebben we een nog nooit vertoonde set van Bram & Lennert met full band, het voorprogramma is weggelegd voor "Simple Minds" coverband "Life & Kicking".
 
 
Voorzitter Robin Van Londerseele en zijn team, de drijvende krachten achter deze vernieuwing, deelden hun visie en enthousiasme in een recent interview met Radio Ninove, waarin zij de toekomstplannen voor dit geliefde evenement uiteenzetten.
 
VZW NKV De Foesjelieers kondigt met trots de lancering aan van het exclusieve netwerkevenement, "VIP Business Beats: Hap, Stap & Swing", dat zal plaatsvinden op woensdag 8 mei 2024 in de sfeervolle Spiegeltent in het Stadspark van Ninove. Het evenement markeert de start van "De Spiegeltent 2024", een 12-daags spektakel gericht op het samenbrengen van lokale ondernemers en personen uit diverse sectoren, waaronder politiek en bedrijfsleven, om te netwerken in een ontspannen en verrijkende omgeving.
 
 
Programma Details:
De avond start om 19:00 uur en belooft een mix van professioneel netwerken, live muziek en culinaire verwennerij. Het voor- en naprogramma zal worden verzorgd door DJ Bjorn van Radio Ninove, terwijl de hoofdact van de avond een opzwepende performance door De VIP-Partyband zal zijn, met hits uit genres als Pop, Rock, Disco, Soul, Funk en R&B.
Voor de fijnproevers is er een VIP-formule beschikbaar, inclusief een gereserveerde tafel voor vijf, twee flessen champagne en een walking dinner bestaande uit een selectie van tapas, keuzes tussen ravioli van asperges met koolvis en kruidenroomsaus of Tomahawk met ratatouille, en een dessert van Ananas flambé, geserveerd met flair aan onze Ofyr Barbecue.
Registratie voor het evenement is nu geopend en loopt tot dinsdag 7 mei 2024. Geïnteresseerden worden verzocht zich te registreren door hun gegevens te sturen naar defoesjelieers@gmail.com
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief