Stad Ninove lanceert bevraging over buitenschoolse opvang en activiteiten voor kinderen

C21

Stad Ninove lanceert bevraging over buitenschoolse opvang en activiteiten voor kinderen

A_ninove
Woon je in Ninove en heb je kinderen in het basisonderwijs, dan kan je tot eind september een bevraging invullen over jouw ervaringen met buitenschoolse opvang, activiteiten en vakantiewerking in de stad. Stad Ninove organiseert deze enquête om het aanbod in de toekomst nog beter te kunnen afstemmen op de noden van kinderen en ouders. De enquête peilt onder meer naar het gebruik van activiteiten zoals speelpleinwerking en vakantiekampen, maar vraagt ook naar eventuele knelpunten, zoals betaalbaarheid en extra zorgnoden. De link naar de bevraging en meer info vind je op www.ninove.be/BOA.
 
 
“We lanceren deze enquête om een beter zicht te krijgen op de vragen en noden voor de buitenschoolse opvang van kinderen in het basisonderwijs”, zegt schepen Joost Arents. “Vanaf 2026 krijgen lokale besturen van de Vlaamse overheid namelijk zelf de regie en middelen in handen om het buitenschoolse aanbod beter af te stemmen op de lokale noden (het BOA-decreet, red.). Door nu al een bevraging te doen, kunnen we optimaal rekening houden met de wensen van onze inwoners.”
 
 
Naast ouders worden ook aanbieders van buitenschoolse opvang, activiteiten en vakanties én de Ninoofse basisscholen uitgebreid bevraagd.
 
 
Praktisch
 
De enquête voor ouders loopt tot en met 30 september 2024 via www.ninove.be/BOA.
Aanbieders van buitenschoolse opvang en activiteiten kunnen contact opnemen via regie.boa@ninove.be.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 jun 2024

archief