Al 15 jaar MEGA JENS BEACH in Ninove

C21

Al 15 jaar MEGA JENS BEACH in Ninove

Image001__29_
Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2024 organiseert Mevoc Meerbeke voor de 15 de keer MJB op de beachvolleybal terreinen van Ninove (achter de sporthal). Dit evenement werd in het leven geroepen ter nagedachtenis van Jens Van Isterdael, speler van Mevoc Meerbeke, die jaren het mooie weer heeft gemaakt in de jeugd- alsook senioren reeksen van de club. Eveneens bij fanion teams Everbeur en Lennik heeft Jens een blijvende indruk nagelaten.
Het evenement bestaat uit twee dagen beachvolleybal in verschillende formules. Zo kan jong of oud, getraind of leek, proeven van het beachvolleybal in een gezellig kader!!
 
Zaterdag 17 augustus
In de voormiddag starten we met het jeugdtornooi waarbij we alle jonge volleyballers graag uitnodigen om te proeven van beachvolleybal. Hier kunnen kinderen van 11 jaar tot 16 jaar hun kunsten laten zien. Vanaf de middag is het dan tijd voor de recreanten en volleybal sympathisanten om tijdens ons recreatief en fun tornooi het beste van zichzelf te geven.
 
Zondag 18 augustus
Op zondag staan we ‘s ochtends klaar om alle competitie volleyballers te verwelkomen. Voor hen is er een competitie tornooi dat in drie reeksen wordt gespeeld: heren, dames en gemengd. Naast het beachvolleybal bieden we voor iedereen een gezellige locatie aan waar iedereen kan
genieten van een hapje en een drankje in onze MEGA JENS BEACHBAR. Natuurlijk werd er ook gedacht aan de allerkleinsten! Daarom voorzien wij een groot springkasteel waar ze zich volledig op kunnen uitleven.
 
Nieuw dit jaar: DE JENSIC bandjes maken een comeback na 15 jaar!
 
Bij het overlijden van Jens in 2009 hebben zijn ouders en zus een actie op poten gezet ter nagedachtenis van Jens zijn strijd tegen leukemie. Zo werden er JENSIC-bandje verkocht waarvan de opbrengst integraal naar de strijd tegen kanker ging. Nu, 15 jaar later, willen wij als MJB-organisatie deze actie graag een vervolg geven en daarom laten we de JENSIC-bandjes een comeback maken. Deze zullen tijdens het evenement te koop aangeboden worden om via deze weg ook ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Wij heten iedereen van harte welkom en genieten graag samen met jullie van een zonnig weekend met veel sport en ontspanning!
 

ALLE INFO en INSCHRIJVEN kan op WWW.MEGAJENSBEACH.BE 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 sep 2024

archief