Groepsaankoop bomen en struiken via Regionaal Landschap

C21

Groepsaankoop bomen en struiken via Regionaal Landschap

Foto_colpaert_natuur_tentoon_bos_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Mensen uit Ninove kunnen nu ook bomen en struiken aankopen aan een goedkope prijs via het Regionaal Landschap en dit vanaf 1 oktober tot 2 november. Per bestelling van 20 euro, krijg je bovendien 10 euro korting. Vlaanderen telt in totaal 18 Regionale Landschappen. Ninove maakt sinds kort deel uit van het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen.  Regionale Landschappen zijn vzw’s die werken aan het behoud en het versterken van natuur, landschap, erfgoed, streekidentiteit en natuurgerichte recreatie.
 
Het Regionaal Landschap is jouw aanspreekpunt voor natuur- en landschapszorg in de streek. Heb je een vraag over de aanleg, het herstel en het beheer van boomgaarden, houtkanten, hagen en heggen, bosjes, poelen . Dan kan je bij hen terecht. Ook voor advies over klein historisch erfgoed, zoals bakovens of kapellen, zit je bij hen aan het juiste adres. Ze kunnen je zelfs helpen bij het realiseren van je project.
 
Korting bij bestelling bomen en struiken
Het Regionaal Landschap organiseert ook jaarlijks een groepsaankoop voor streekeigen fruitbomen, bomen, struiken en hagen. Wil je deelnemen aan deze groepsaankoop, plaats dan tussen 1 oktober en 2 november je bestelling op boomplantactie.rlva.be. Per bestelling van 20 euro, krijg je bovendien 10 euro korting.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2024
Marc Colpaert | 25 sep 2024

archief