Wie schrijft een gedicht voor de 11 Novemberviering GERAARDSBERGEN

C21

Wie schrijft een gedicht voor de 11 Novemberviering GERAARDSBERGEN

P_2021_20bib_20logo_20blauw

Aan de vooravond van de 100ste verjaardag van Wereldoorlog I, wil de stad Geraardsbergen haar burgers nauwer betrekken bij de komende 11 november-viering.

 

Schepen van feestelijkheden Kristin Vangeyte : "We roepen alle inwoners, ook scholieren en studenten, op om een korte tekst of een gedicht te schrijven met als thema 'Hoop op vrede'. De voordracht van de tekst of het gedicht mag zo'n 3 minuten in beslag nemen. Een jury zal een winnende tekst of gedicht selecteren, dat tijdens de herdenkingsplechtigheid op 11 november zal voorgedragen worden. De winnaar wordt beloond met een waardebon van 100 EUR. Tekst of gedicht moeten ten laatste op 25 oktober bezorgd worden aan de bibliothecaris, Gasthuisstraat 28, 9500 Geraardsbergen of digitaal op bibliotheek@geraardsbergen.be, met duidelijke vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Plagiaat is uiteraard niet toegestaan en zal geweerd worden.

Dit alles kadert in een opwaardering van de 11 november-viering, waarbij voor het eerst ook klassen zullen aanwezig zijn."

 

Meer informatie kan bekomen worden bij de bibliothecaris, 054/43.72.30.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief