GERAARDSBERGEN - Rebus: begin met stappen

GERAARDSBERGEN - Rebus: begin met stappen

Img_1757
Rebus op stap in de natuur. - Foto © Jimmy Godaert

Je voelt je niet zo gezond, fit en fris? Of je kreeg al een kleine of ingrijpende verwittiging dat er wat mis loopt met je gezondheid? Hier kan je best iets veranderen aan je leefgewoonten. Gezonde en beperktere voeding en dagelijks meer bewegen zijn het recept om daar echt werk van te maken.

Rebus reikt je de hand om hiermee te beginnen en door te gaan. We beginnen er rustig aan en je hebt alleen goede stapschoenen nodig. Doel is dat je geleidelijk je uithouding verbetert. Ook kunnen we je enkele oefeningen aanreiken om terug wat leniger te worden.

Terug meer stappen vraagt bij aanvang wat inspanning. Maar in een klein groepje krijg je zeker steun en hebben we aandacht voor de omgeving en voor elkaar. En je zal je na korte tijd zeker beter voelen en meer kunnen. En dat is toch de beste beloning!

De wandeltochten starten op zondag 13 oktober  om 10 uur aan de Permanensje op de Markt.  Het lidgeld en  jaarverzekering: 10 € of 2,5 € (vrijetijdspas), met tussenkomst van ziekenfondsen. Meer info? http://www.gerebus.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief