GERAARDSBERGEN - Basisschool ’t Zarlarhartje met actie doorbreek eenzaamheid

C21

GERAARDSBERGEN - Basisschool ’t Zarlarhartje met actie doorbreek eenzaamheid

2013-10-17_doorbreek_eenz_schoool_zarl_012
Ingezonden Foto
 

Een groot spandoek, een reuze deurhanger en veel flappen, gemaakt door de leerlingen van het Zarlarhartje versierden vorige week de speelplaats. Het sluitstuk van 4 doorbreek de eenzaamheidmomenten door de 3 ziekenzorgkernen Geraardsbergen, Nederboelare en ZarGoef.

Ouders, en grootouders waren uitgenodigd om samen met de hele lagere school het thema af te ronden. De juffen Liesbeth Bogaert en Katrien Demedts werkten langs verhalen, getuigenissen en knutselwerken … om de eenzaamheid bij bejaarden, grootouders en chronische zieken concreet vulling te geven.
De kernleden van de 3 ziekenzorgkernen waren ook present. Een powerpoint presentatie maakte onze werking nog duidelijker. En wat zeker bij blijft was het zingen van een passend liedje ‘Houden van elkaar en van het leven !’.
Een welgevuld programma (met een thema dat echt aansprak) maakte gaten in de muren van eenzaamheid. De 3 ziekenzorgkernen: Geraardsbergen, Nederboelare en ZarGoef danken de vele medewerkers voor de kleine en grote inzet !
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief