GERAARDSBERGEN - Muziekkorps KSA viert 35ste werkjaar

C21

GERAARDSBERGEN - Muziekkorps KSA viert 35ste werkjaar

Img_7219
Ingezonden foto
 

Dit jaar start het 35ste werkjaar van het muziekkorps KSA Geraardsbergen, de fanfare achter de jeugdbeweging. Vanaf heden zullen er door de vereniging verscheidene grote en minder grote evenementen worden georganiseerd om er voor te zorgen dat hun 35 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij gaat.

De fanfare gaat van start met een eetfestijn. Ook willen ze  een grote taptoeshow met verscheidene activiteiten en gastoptredens van andere muziekkorpsen organiseren.

Het eetfestijn vindt plaats op 7 december in zaal Sint Bavo, Goeferdinge, 's middags van 11:00 tot 14:00 en 's avonds van 17:00 tot 22:00. Men kan er komen genieten van een dampend bord wortel-, spinazie- en zelfs knolselder puree in combinatie met een heerlijk stuk spek of worst. Voor de kleinsten is er ook gewone aardappelpuree voorzien. Tevens kan er genoten worden van een lekker stuk versgebakken taart of kan de maaltijd doorgespoeld worden met een heerlijk biertje of een lekkere jenever. Kaarten kosten 7 euro en kunnen worden bekomen bij de leiding van KSA Geraardsbergen of via 0497/83.19.06

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief