GERAARDSBERGEN - Black-Out Bash Metalfestival meer dan geslaagd

C21

GERAARDSBERGEN - Black-Out Bash Metalfestival meer dan geslaagd

Malism
Ingezonden foto
 

De Jeugddienst en Muurrock vzw organiseerden samen met een groep metaljongeren vorige vrijdag het metalfestival Black - Out Bash in de Spiraal. Het voorprogramma werd gespeeld door de plaatselijke metalbands Deserter, Malism, Silky Skank en Warckon. Als hoofdgroepen beklommen de Italiaanse band Hyades en de Deense band Artillery het podium.

De organisatie van dit metalfestival stond in teken van jeugdcultuur.  Jeugdcultuur omvat alle culturele uitingen en belevingen binnen jongerengroepen zoals skaten, graffiti, metal, film, dans, enz. Voor jongeren kan dit een middel zijn om een (sociale) identiteit te ontwikkelen, om verschillende rollen aan te nemen en uit te proberen. Jeugdcultuur wordt bovendien gekenmerkt door normen en waarden die vorm krijgen in taal, kleding, lichaamsversiering en natuurlijk ook… muziek!
Het hoeft geen betoog dat muziek een belangrijk identificatiemiddel voor jongeren is.

De jeugddienst begeleidde de organisatie van het jeugdcultuurproject 'Black Out Bash'. Zowel de bezoekende als organiserende headbangers als de Stad en Muurrock vzw waren heel tevreden.  Een goede samenwerking, een gemoedelijke sfeer en een mooi resultaat. Op naar Black Out Bash 2!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief