GERAARDSBERGEN - Initiatie basketbal voor meisjes

C21

GERAARDSBERGEN - Initiatie basketbal voor meisjes

Dsc_0013_-_kopie
Ingezonden Foto
 

Voor het eerst is men dit seizoen bij basketbalclub Wezen-Vrienden in de competitie gestart met een pupillen/miniemen meisjesploeg. Trainsters Griet De Moyer en Dunia Huwé zijn al heel blij dat ze deze ploeg hebben kunnen oprichten, maar het zou super zijn mocht men ook in de toekomst met deze ploeg kunnen doorgaan.

Griet en Dunia zijn nog volop op zoek naar nieuwe speelsters die het team zouden willen aanvullen. Om hun doelstelling te verwezenlijken namen ze reeds contact met 17 scholen uit de regio Geraardsbergen, Brakel en Zottegem om er initiatielessen rond basketbal te mogen geven. De meeste scholen reageerden heel enthousiast, en inmiddels hebben ze reeds enkele zeer aangename initiatielessen achter de rug. De beide coaches zouden het fantastisch vinden als ze op deze manier enkele nieuwe speelsters zouden kunnen aansluiten. Men is vooral op zoek naar meisjes die geboren zijn tussen 1999 en 2001, maar uiteraard zijn ook andere meisjes welkom.
Beide dames dromen er van om het meisjes- of damesbasketbal bij de Wezen-Vrienden verder uit te bouwen.
Wie interesse heeft kan ook altijd langskomen op de trainingen die doorgaan op woensdag van 15u30 tot 17u in “Sporthal De Kriebel” en op donderdag van 17u tot 18u30 in “Sporthal De Veldmuis”. Voor meer info kan je ook terecht bij: grietdemoyer@mail.com.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief