GERAARDSBERGEN - De Padstappers organiseren Sinterklaastocht

C21

GERAARDSBERGEN - De Padstappers organiseren Sinterklaastocht

Folder_sint_2013_voor

Op zondag 24 november staan De Padstappers als wandelvereniging in voor de organisatie van de Sinterklaastocht. Naast de aanwezigheid van de Sint en zijn Pieterbaas (14u –16u) blijven we onze gekende kwaliteit aanbieden. De diverse paadjes en wegeltjes verbinden de natuurrijkdom van deze regio.

Met een start gelegen in Grimminge kant het alle kanten op. Deze keer kiezen ze voor Waarbeke, het Provinciaal Domein De Gavers en een stukje boscomplex. Voeg daarbij de omgeving van het Vlaams Kennis– en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu, de Helix en je weet als ervaren wandelaar dat natuur hier de grootste troef is.
 
Lichte klimmetjes zorgen ervoor dat het landschap voortdurend wisselt. Nu eens een vergezicht op de Oudenberg, wat later doemt de top van de Bosberg op in de verte of de heuvels van het Pajottenland. We vergeten natuurlijk niet terug te dalen.
 
Voor wie een langere afstand wenst te wandelen, staat er een ommetje in Galmaarden op het programma. De 32 km maakt kennis met de bossen gelegen omheen de Bosberg. Het Raspaillebos, het Kluysbos en Moerbekebos. Een perfecte sportieve wandeling voor de lange afstandswandelaars.
 
Wie onze streeklekkernij, de mattentaart, mee huiswaarts wil nemen, raden we aan een meeneempakket te bestellen voor het wandelen. In de zaal kan men verder genieten van vers gebakken pannenkoeken en nog zoveel meer van dat lekkers. 
 
Eens de kleinsten hun wandeltocht achter de rug is, kunnen ze aanschuiven vanaf 14 u bij de Sint en Piet. Voor de kinderen wordt er  een kleine attentie voorzien, aanmelden vooraf hoeft niet.
 
Nog niet overtuigd? Zeker en vast wel. Wie bij De Padstappers wandelde weet beslist dat de veld- en voetwegen nog in grote getale aanwezig zijn en zeker niet uit de weg worden gegaan. Ze hopen u dan ook te mogen begroeten en wensen u nu reeds heel wat wandelgenot in het zuiden van Oost-Vlaanderen. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief