GERAARDSBERGEN - Gezellige kaas- en breughelavond op het KA

C21

GERAARDSBERGEN - Gezellige kaas- en breughelavond op het KA

_dsc1649
Foto: © Jimmy Godaert
 

Vorige vrijdag organiseerde De Vriendenkring van het KA haar jaarlijkse kaas- en breughelavond. Liefst 733 eters genoten van een rijkgevulde kaas- of vleesmaaltijd. Het personeel zorgde voor een vlotte bediening en de leerlingen van integrale veiligheid en veiligheidsberoepen stonden in voor het onthaal.

De opbrengst van de activiteiten van De Vriendenkring wordt steeds gebruikt ten voordele van de leerlingen. Zo investeerde De Vriendenkring dit jaar al  in 25 nieuw kluisjes voor ASO-leerlingen, Walkie- talkies voor de veiligheidsberoepen en keukenmateriaal voor de leerlingen van de afdeling voeding - verzorging. Verder zal de oude didactische keuken verfraaid worden met degelijk sanitair en keukentoestellen. De Vriendenkring zal eveneens een budget vrijmaken voor de aankoop van de stoelen en de tafels in de nieuwbouwlokalen.

De Vriendenkring ziet ernaar uit om iedereen ook op de volgende activiteiten te mogen verwelkomen. De eerstvolgende activiteiten zijn de quizavond (op zaterdag 22 februari 2014) en het eetfestijn (op zaterdag 29 en zondag 30 maart 2013).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 21 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 16 feb 2024

archief