VIANE -WTC Polybel stelt zijn semi - profs voor

C21

VIANE -WTC Polybel stelt zijn semi - profs voor

_dsc1777
Foto: © Jimmy Godaert
 

Met enige trots stelde WTC Polybel hun leden voor die doorgegroeid zijn naar de semi profs van het wielrennen .

David Desmecht, de kleinzoon van onze erevoorzitter heeft ondertussen al meerdere overwinningen op zijn palmares. Ook Bjorn Lison die Belgisch kampioen is bij de VWF heeft de knepen van het fietsen bij WTC Polybel geleerd. Verder hebben ze nog Michiel Van Der Beken, Thomas De Troch, David Du Chau , Johan Durant en Lison Yorick. De jongste telgen die naar de semi profs overgeschakeld zijn Jelle Van Snick en Robbe Forret .
Erevoorzitter Kamiel Desmecht samen met voorzitter Jan Mertens en PR Manager Robin Schryers stimuleren met volle overgave deze vooruitgang . ‘Ook een woordje dank is nodig voor de ondersteuning van Burgemeester De Padt, Schepen Veronique Fontaine, de Stad Geraardsbergen en de Sportdienst van Geraardsbergen.’ zegt de voorzitter.
Om de clubsterkte te bestendigen en verder te kunnen werken aan de doorstroming organiseert WTC Polybel op zaterdag 04 januari 2014 hun jaarlijks trippenfestijn in de parochiezaal van Viane. De deuren gaan s ’middags open om 11 uur 30 en voor de avondsessie om 18 uur .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief