MOERBEKE - Moerbekenaren massaal aanwezig op eerste dorpsreceptie

C21

MOERBEKE - Moerbekenaren massaal aanwezig op eerste dorpsreceptie

_dsc2087
Foto: © Jimmy Godaert
 

Toen in april vorig jaar op verzoek van het stadsbestuur in Moerbeke een Dorpsraad werd opgericht werden een aantal doelstellingen vooropgesteld.

De Dorpsraad zou dienen om het sociaal leven weer op gang te brengen, het samenhorigheidsgevoel te stimuleren, het organiseren van activiteiten (vb. de kermis, wandelingen, concerten, …), als bindmiddel om de communicatie tussen de dorspbewoners en stadsbestuur te optimaliseren zegt Jonny Lampens, secretaris van de Dorpsraad Moerbeke-Atembeke.

Intussen werkt er een sterke ploeg om deze doelstellingen te helpen realiseren. Het was dan ook een fiere voorzitter, Filip Degroote, die de talrijk opgekomen Moerbekenaren mocht verwelkomen op de eerste nieuwjaarsdrink. De beste wensen met een hapje en een drankje zorgde meteen voor een gezellige sfeer om het nieuwe jaar te beginnen.
 
Voor 2014 staat reeds heel wat op het programma:
Op verzoek van het stadsbestuur zal het Tonnekens Brand in Moerbeke beantwoord worden met een Walmke brand, de mei-kermis wordt nieuw leven ingeblazen, de rommelmarkten zullen worden op algemeen verzoek opnieuw worden ingericht. Verder worden de resultaten van de enquête op dit moment verwerkt en in maart aan de inwoners worden voorgesteld. Er wordt aandacht besteed aan het respectvol omgaan met de natuur en het verbeteren van de levenskwaliteit in ons dorp. De aan de aanleg van een permanente landschapswandelroute in Moerbeke-Atembeke is in volle voorbereiding.
De Dorpsraad Moerbeke-Atembeke heeft de wind in de zeilen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief