GERAARDSBERGEN - Musical Pauline & Paulette in Arjaantheater

C21

GERAARDSBERGEN - Musical Pauline & Paulette in Arjaantheater

Pp
Ingezonden foto
 

Houdt u van theater? Houdt u van muziek? Dankzij 'Banann' krijgt u de kans in uw buurt te gaan kijken naar een musical met een topcast. Neen, u moet zich niet verplaatsen naar Antwerpen, Brussel of Gent, deze musical vindt plaats in het Arjaantheater in Geraardsbergen op zondag 2 februari 2014 om 15u.

Het verhaal van de musical is dat van Pauline en Paulette, een Vlaamse film uit 2001, voor velen onder u bekend, een verhaal uit het leven gegrepen. Een warm verhaal over vriendschap en liefde. Over eenzaamheid en geborgenheid. Over kiezen en verliezen.
Iedereen die ooit de gelauwerde Vlaamse film ‘Pauline & Paulette’ zag, heeft deze memorabele beelden in het hart gesloten. Judas Theater Producties brengt een ‘Pauline & Paulette’ die gebaseerd is op de succesfilm van Lieven Debrauwer en co-scenarist Jacques Boon. Pauline is een 60-jarige met de geest van een 7-jarige. Ze woont haar hele leven lang in bij haar oudste zus Martha. Het verhaal neemt een dramatische wending op het moment dat Pauline het levenloze lichaam van Martha vindt in de rozentuin. Wie gaat er nu voor Pauline zorgen? Haar twee andere zussen willen haar graag onderbrengen in een home, maar dat is buiten het testament van zus Martha gerekend. Dat stipuleert dat Cécile of Paulette voor de opvang van Pauline moeten zorgen. Pauline gaat uiteindelijk inwonen bij Paulette en een nieuwe wereld gaat voor haar open, maar ook voor Paulette...
Deze musical heeft een Vlaamse cast met Marilou Mermans, Liliane Dorekens, Erna Palstermans, Griet De Backer, Dirk Van Vaerenbergh en An Vanderstighelen. Deze acteurs worden muzikaal ondersteund door live-muzikanten!
Regie: Frank Van Laecke (Daens, Ben X, Kuifje, Domino, 14-18,...)
Muziek: Dirk Brossé (Daens, Kuifje, 14-18..).
Scenario en teksten: Frank Van Laecke en Allard Blom.
Deze combinatie van theater en muziek vormt een hedendaags muzikaal sprookje dat zich laat proeven als een overheerlijke, muzikale praline en zorgt gegarandeerd voor een ontspannen winterse zondagnamiddag met familie en/of vrienden.
Kaarten kan u bestellen via www.banann.be. Wanneer u bij ‘opmerkingen’ het codewoord: “Banann” noteert, krijgt u een korting van 3 euro per ticket! Speciale voorwaarden voor groepen boven de 10 personen! Vraag ernaar!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief