GERAARDSBERGEN - Derde jobbeurs in JC De Spiraal op donderdag 20 februari

C21

GERAARDSBERGEN - Derde jobbeurs in JC De Spiraal op donderdag 20 februari

Editiepajot-geraardsbergenlogo
 

Het stadsbestuur organiseert voor de 3de maal een jobbeurs in het JC De Spiraal, Zakkaai 29, op donderdag 20 februari 2014 van 13 tot 17.00 uur.

U kan er rechtstreeks kennis maken met bedrijven uit de regio die er diverse jobs aanbieden en met de verschillende partners die werkzoekenden begeleiden naar een opleiding of een gepaste job. Zowel arbeiders, bedienden als leidinggevenden kunnen er een nieuwe uitdaging vinden bij een boeiende werkgever. Niet alleen laatstejaarsstudenten van de middelbare scholen, maar ook ouders of volwassenen vinden er een waaier van info over opleidingen en onderwijs of kunnen deelnemen aan één van de workshops.
Er worden 4 verschillende workshops georganiseerd: ‘Zorg Social-Profit - verschillende opleidingen, loon- en arbeidsvoorwaarden in de zorgsector’, ‘Eerste hulp bij het afstuderen – zich inschrijven als werkzoekende bij de VDAB, bestaande opleidingen en uitkeringen’, ‘Hoe kan ik het best solliciteren?’ en ‘Hoe moet ik een CV opstellen?’ Inschrijven is verplicht via: economische.zaken@geraardsbergen.be
De stad zoekt bedrijven die gevestigd zijn in de ruime regio van Geraardsbergen en die extra personeel aanwerven of een werfreserve wensen aan te leggen. Bent u op zoek naar talent in de nabije omgeving van uw bedrijf, dan is deelnemen aan deze jobbeurs een goede keuze!
Er wordt een gratis stand voor iedere deelnemer met elektriciteit (1 verdeelstekker met 3 stopcontacten) en draadloos internet voorzien. Tevens dient elke deelnemer  zijn vacatures te vermelden op het deelnemingsformulier. VDAB medewerkers nodigen de werkzoekenden gericht uit in overeenstemming met hun diploma’s of de kennis die ze hebben en de beschikbare vacatures. Voor bedrijven die geen volledige namiddag aanwezig kunnen zijn op een stand, bestaat de mogelijkheid om op de “Vrije Stand” die we speciaal hiervoor voorzien, gedurende een korte periode, effectief gesprekken te voeren met geïnteresseerde werkzoekenden.
Wenst een bedrijf deel te nemen aan de jobbeurs dan kan er ingeschreven worden tot 25 januari 2014. U vindt het formulier op onze website www.geraardsbergen.be Voor meer info kan u terecht bij de dienst Economische zaken:  054 43 44 88
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief