GERAARDSBERGEN - Uitwisselingsproject tussen KA en I.P.E.S. Tubize uit de startblokken

C21

GERAARDSBERGEN - Uitwisselingsproject tussen KA en I.P.E.S. Tubize uit de startblokken

P1010241
Foto: © Jimmy Godaert
 

 Voor het derde jaar op rij neemt het KA Geraardsbergen met leerlingen van 5 secretariaat-talen deel aan het fascinerende uitwisselingsproject met de Waals-Brabantse secundaire school I.P.E.S. (Institut Provincial d’Enseignement Secondaire) Tubize. Voor hun gezamenlijk project kregen de scholen subsidies van het Filipfonds.

Op vrijdag 10 januari 2014 ontmoetten de leerlingen elkaar voor de eerste keer in Brussel waar er tal van activiteiten in het historisch centrum op het programma stonden waaronder Brusseleir, De voertaal voor zowel de leerlingen van het KA als die van het I.P.E.S. was afwisselend Frans en Nederlands. In de namiddag bezochten de jongeren het Musée Magritte  dat Dhr Nicolas Verscheure, projectverantwoordelijke van het KA Geraardsbergen, is tevreden dat zowel de Franstalige als de Nederlandstalige leerlingen hun kennis van het Frans en het Nederlands via levensechte situaties kunnen uitdiepen.

Het KA Geraardsbergen dankt de collega’s van Tubize, mevrn. Cammaert en De Winter, voor de prima samenwerking tijdens de ontmoetingsdag in Brussel. Met zijn allen kijken we uit naar het eigenlijke uitwisselingsproject. Hierbij zullen de leerlingen van I.P.E.S. Tubize twee dagen school lopen in het KA Geraardsbergen en dit op 17 en 18 maart 2014. Daarna krijgen onze scholieren de kans om twee dagen onderwijs te krijgen in het Frans aan het I.P.E.S. Tubize en dit op 20 en 21 maart 2014.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief